•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

OUTLET Deep Scalp Brush hovedbundsbørste

FRI FRAGT
OVER 649,-
RESTSALG
Deep Scalp Brush hovedbundsbørste
Yuaia Haircare Deep Scalp Brush hovedbundsbørste er en lækker massagebørste med silikone pigge som kan bruges i både vådt og tørt hår. Den eksfolierer huden, stimulerer blodtilførslen til hovedbunden og hårrødderne og øger dermed hårvæksten. Døjer du med spændinger i hovedbund og nakke, kan du løsne dem, ved at bruge børsten i cirkelbevægelse de steder du har behov. Den kan dermed også afhjælpe hovedpine.
 
Børsten kan også bruges som anti-skæl børste. Den er rigtig god mod skæl ved tør hovedbund, da børsten sørger for at rense hovedbunden for døde hudceller og bakterier.
Hovedbundsmassage børste der giver de bedste vilkår for sund hovedbund og hårvækst

Børsten kan bruges ved hårvask til at skumme og fordele shampoo i håret, samtidig med at du får en dejlig hovedbundsmassage. Den er nemlig god til at eksfoliere og rense hovedbunden for produktrester, samt massere shampoo og hårkur ind til hovedbunden. Husk at bruge tid på det - du kan med fordel massere produktet ind i 2-3 minutter. Stimulering af blodcirkulationen og effektiv rensning af hovedbunden er med til at give en sundere hovedbund.
Børsten kan også bruges af børn, til hjælp ved hårvask.
 
Børsten er i et nyt forbedret design, hvor silikone piggene er tilpasset hovedbunden samt børsten ligger i bedre i hånden end den tidligere runde børste.

Fordele
  • Stimulerer blodtilførslen og fremmer hårvæksten
  • Løsner spændinger i hovedbund og nakkeIndeholder bambusekstrakt
  • Afhjælper hovedpine
  • BPA fri
Anvendelse: Børsten kan bruges ved hårvask til at skumme og fordele shampoo i håret, samtidig med at du får en dejlig hovedbundsmassage. Er med til at give en sundere hovedbund. Børsten kan også bruges af børn, til hjælp ved hårvask.

Silikone Børste

- Sort
Antal 
Spar 70% 129,00 DKK38,70 DKKLevering: 1-3 hverdage
Ingen kundeklub, abonnement eller skjulte gebyrer! :-)
Produktet:
Dine fordele:
Andre købte også