•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 199,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk
mærker
Typer
 

Bodyscrub gør din hud blød

Ønsker du en mere ensartet, blød og smidig hud er en bodyscrub nok noget for dig.

Hvis man er typen som bruger meget bodylotion, vil du helt sikkert få en større effekt hvis du vælger at bruge en bodyscrub 1 - 2 gange om ugen, da den går ind og fjerner de døde hudceller. På den måde kan din bodylotion trænge bedre ind, uden at den virker som om den laver fnuller. Når man bruger en body scrub øger du også blodcirkulationen i huden som kan være med til at din hud får mere udstråling og mindre cellulitis(appelsinhud).

Så forkæl dig selv med en lækker body scrub og få meget mere ud af dine andre kropsprodukter samtidig med at du får en smukkerer hud!

OBS: Der findes mange forskellige slags. Nogle undgår body scrub fordi har prøvet en med for grove korn og syntes det gør ondt. Men frygt ej der også en til dig <3
Henter produkter

Ønsker du en mere ensartet, blød og smidig hud, er en body scrub lige noget for dig.

Vores hud er indrettet sådan at den hele tiden udskiller døde hudceller. For at hjælpe vores hud lidt på vej, kan det være en god ide at bruge bodyscrub jævnligt ca 1 - 2 gange om ugen, for at holde huden ensartet, blød og smidig.
 

Når du bruger en body scrub øger du også blod recirkulationen i huden som kan være med til at din hud får mere udstråling og mindre cellulitis 

Sommer sol og bodyscrub  

Sommer solen giver os en frisk, sund og solbrun hud. Men mange oplever at farven hurtigt forsvinder igen. Men med en body scrub kan du få en mere ensartet og jævn hud og kuløren vil også holde længere da du har skrubbet de døde hudceller på overfladen væk.

OBS: vær dog opmærksom på at der mindst skal gå to dage imellem din seneste scrub og solbadning

Når du bruger body scrub er din hud også mere modtagelig overfor solcreme og aftersun, du vil opleve at huden hurtigere absorbere cremerne.