•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 499,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Bodyscrub

Ønsker du en mere ensartet, blød og smidig hud, er en bodyscrub et must-have for dig. Hvis man er typen, som bruger meget bodylotion, vil du få en større effekt, hvis du bruger en bodyscrub 1 - 2 gange om ugen. Scrubben går ind og fjerner de døde hudceller, og på den måde kan din bodylotion trænge bedre ind. Når du bruger en bodyscrub, øger du også blodcirkulationen i huden, så din hud får mere udstråling og mindre cellulitis (appelsinhud).

Så forkæl dig selv med en lækker bodyscrub og få meget mere ud af dine andre kropsplejeprodukter - samtidig med at du får en smukkere hud!
 
Henter produkter

Ønsker du en mere ensartet, blød og smidig hud, er en body scrub lige noget for dig.

Vores hud er indrettet sådan at den hele tiden udskiller døde hudceller. For at hjælpe vores hud lidt på vej, kan det være en god ide at bruge bodyscrub jævnligt ca 1 - 2 gange om ugen, for at holde huden ensartet, blød og smidig.
 

Når du bruger en body scrub øger du også blod recirkulationen i huden som kan være med til at din hud får mere udstråling og mindre cellulitis 

Sommer sol og bodyscrub  

Sommer solen giver os en frisk, sund og solbrun hud. Men mange oplever at farven hurtigt forsvinder igen. Men med en body scrub kan du få en mere ensartet og jævn hud og kuløren vil også holde længere da du har skrubbet de døde hudceller på overfladen væk.

OBS: vær dog opmærksom på at der mindst skal gå to dage imellem din seneste scrub og solbadning

Når du bruger body scrub er din hud også mere modtagelig overfor solcreme og aftersun, du vil opleve at huden hurtigere absorbere cremerne.