•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 199,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk
mærker
Typer
 

Om Bodylux.dk

Bodylux.dk er stiftet i 2014 med det formål at levere kvalitetshudpleje til danskerne. Vi kunne se behovet for at samle gode naturlige hudplejeprodukter og rådgive om dem.

Det er svært på nettet:

På nettet kan det være svært at gennemskue hvad produkterne kan og hvad du har brug for. Derfor er fokus meget på hvordan produkterne bruges og hvordan de kan hjælpe dig med at få en sundere hud.

Lykke har stor erfaring indenfor hudplejebranchen og er uddannet materialist, og Frederik har stor erfaring indenfor online handel. En kombination, som er med til at give jer en god oplevelse.

Hudpleje og kvalitet

Hudpleje er ikke bare hudpleje. Der er meget stor forskel på, hvordan det er produceret og ikke mindst, hvor skånsomt det er for din hud.

Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikaler.

Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikaler. Derfor er det vigtigt for os, at producenterne af de mærker, vi fører, ligesom os, sætter en ære i, at produkterne er lavet skånsomt for naturen og er af høj kvalitet.

Vi sælger kun produkter som vi selv vil bruge:

Lykke har mange års erfaring med hudplejeprodukter, dels gennem sin uddannelse som materialist og dels gennem sit arbejde med hudpleje. Det er med til at sikre, at de mærker, vi vælger at forhandle, lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller.

Ikke bare hudpleje, men vejledning

Det er ikke nok for os bare at sælge hudpleje. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds! Vores filosofi er, at glade kunder snakker godt om os til andre, og det er meget værd for os!


Tænk over det, du skal være i trygge hænder:
Det er vigtigt for os, når du handler. Hvis der er reklamationer på en vare, du har købt her, tager vi den gerne retur eller bytter med et andet produkt. 

Vi mener at den rigtige vejledning om hudpleje er vigtig.

100% kvalitetssikring - dansk samarbejde

Vi står 100% inde for vores produkter:

For at helt sikre på at produkterne ikke er kopier, samarbejder vi kun med anerkendte importører. Det giver dig garanti for, at produkterne er dem, som vi siger, de er.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores mærker eller om hvilken hudpleje, der passer til dig, så er vi klar til at svare på dem. Skriver du til os, er du sikret et hurtigt svar.

Bodylux.dk drives af
E-Commerce ApS
Systemvej 12
DK-9200 Aalborg SV
CVR: 35650938
Mail: info@bodylux.dk