•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 499,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Om Bodylux.dk

Bodylux.dk er en danskejet webshop, stiftet i 2014 med det formål at levere kvalitetshudpleje til danskerne.

Vi kunne se behovet for at samle gode naturlige hudplejeprodukter samt rådgive om dem og på nettet kan det være svært at gennemskue hvad produkterne kan og hvad du har brug for. Derfor er fokus meget på, hvordan produkterne bruges og hvordan de kan hjælpe dig med at få en sundere hud og krop.

Hudpleje og kvalitet

Som uddannet kosmetologer og klinikejere, ved vi, at hudpleje er ikke bare hudpleje. Der er meget stor forskel på, hvordan produkterne er produceret og ikke mindst, hvor skånsomme de er for din hud og krop.

Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikalier. Derfor er det vigtigt for os, at producenterne af de mærker vi har i webshoppen og i vores klinikker, ligesom os, sætter en ære i, at produkterne er lavet skånsomt for naturen og er af høj kvalitet.

Ikke bare hudpleje, men vejledning

Det er ikke nok for os bare at sælge hudpleje. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds og det er vigtigt for os, når du handler, at hvis der er reklamationer på en vare, du har købt her, tager vi den gerne retur eller bytter med et andet produkt. Ligesom at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har tvivlsspørgsmål.

Vi mener at den rigtige vejledning om hudpleje er vigtig.

100% kvalitetssikring - dansk samarbejde

Vi står 100% inde for vores produkter:

For at helt sikre på at produkterne er af højeste kvalitet, samarbejder vi kun med anerkendte producenter og importører. Det giver dig en garanti for, at produkterne er dem, som vi siger, de er.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores mærker eller om hvilken hudpleje, der passer til dig, så er vi klar til at svare på dem. Skriver du til os, er du sikret et hurtigt svar.

De bedste hilsner

Mia og Lone

BodyLux.dk
Nørregade 28
6100 Haderslev
CVR.: 43064851

Mail: kontakt@bodylux.dk