•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 349,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Om Bodylux.dk

Bodylux.dk er stiftet i 2014 med det formål at levere kvalitetshudpleje til danskerne. Vi kunne se behovet for at samle gode naturlige hudplejeprodukter og rådgive om dem.

Det er svært på nettet:

På nettet kan det være svært at gennemskue hvad produkterne kan og hvad du har brug for. Derfor er fokus meget på hvordan produkterne bruges og hvordan de kan hjælpe dig med at få en sundere hud.

 

Hudpleje og kvalitet

Hudpleje er ikke bare hudpleje. Der er meget stor forskel på, hvordan det er produceret og ikke mindst, hvor skånsomt det er for din hud.

Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikaler.

Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikaler. Derfor er det vigtigt for os, at producenterne af de mærker, vi fører, ligesom os, sætter en ære i, at produkterne er lavet skånsomt for naturen og er af høj kvalitet.

Vi sælger kun produkter som vi selv vil bruge:

 

Ikke bare hudpleje, men vejledning

Det er ikke nok for os bare at sælge hudpleje. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds! Vores filosofi er, at glade kunder snakker godt om os til andre, og det er meget værd for os!


Tænk over det, du skal være i trygge hænder:
Det er vigtigt for os, når du handler. Hvis der er reklamationer på en vare, du har købt her, tager vi den gerne retur eller bytter med et andet produkt. 

Vi mener at den rigtige vejledning om hudpleje er vigtig.

100% kvalitetssikring - dansk samarbejde

Vi står 100% inde for vores produkter:

For at helt sikre på at produkterne er af højeste kvalitet, samarbejder vi kun med anerkendte importører. Det giver dig garanti for, at produkterne er dem, som vi siger, de er.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores mærker eller om hvilken hudpleje, der passer til dig, så er vi klar til at svare på dem. Skriver du til os, er du sikret et hurtigt svar.

De bedste hilsner

BodyLux.dk
c/o Marki & Co. ApS
Navervej 16C
7000 Fredericia
CVR.: 42877174

Mail: kontakt@bodylux.dk