•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 499,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Naturfarm

Naturfarm er en dansk familieejet virksomhed med over 40 års erfaring inden for udvikling og produktion af naturkosmetik. Alle produkter bliver produceret og udviklet i Danmark, og Naturfarm lægger stor stolthed i hvert enkelt produkt, kun de bedste produkter bliver solgt, da de kun ønsker at tilbyde effektive produkter af høj kvalitet.

Virksomheden blev startet af Carsten Børge Nielsen, som har forsket og udviklet økologiske hud- og hårplejeprodukter siden 1960'erne. Han var blandt de første producenter i Danmark, der udelukkende anvendte naturlige ingredienser i deres produkter, og den dag i dag følger Naturfarm stadig hans principper.

Udviklingen af hud- og hårplejeprodukter har resulteret i en portefølje af naturlige og økologiske produkter, som leverer markante resultater. Naturfarm fokuserer på at bruge kun de mest skånsomme og naturlige ingredienser, da de tror på, at dette er vejen frem for sart og følsom hud. Desuden bruger Naturfarm økologisk Aloe Vera i mange af sine produkter i stedet for vand, for at øge effektiviteten og undgå unødvendig konservering.

Naturfarms produkter er skabt med omtanke for både din hud og miljøet, og de stræber altid efter at levere den bedste kvalitet til sine kunder.
Henter produkter