•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Badeanstalten

Håndlavet i Danmark

Badeanstaltens produkter er ægte hudpleje, lavet af naturlige ingredienser. Badeanstalten anvender vegetabilske olier, æteriske olier, nøddesmør og planteekstrakter af høj kvalitet. Alt fra sæber og bodyscrubs til cremer og olier fremstilles ved håndkraft i deres produktion i Nørresundby.

Badeanstalten er passionerede omkring at skabe ærlige og luksuriøse produkter, der stimulerer sanserne og er en fornøjelse at bruge. Deres produkter lover kun det, de kan holde. Sæberne renser din hud grundigt, mens cremerne og olierne fugter og plejer den. Det er kernen i deres filosofi.
 

Naturlig hudpleje

Hos Badeanstalten tror de på enkelhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Badeanstalten kombinerer gammeldags metoder med moderne viden og erfaring. deres produkter er fyldt med udsøgte råvarer og sund fornuft, alt sammen med det enkle mål at skabe produkter, der fremmer afslapning, pleje og velvære.

De naturlige hudplejeprodukter er fremstillet af simple, rene, naturlige råvarer som vegetabilske olier, urteudtræk, ler, honning, velduftende æteriske olier og havsalt. De er lavet ud fra troen på de gode råvarer i det perfekte mix, og teamet bag er drevet af "lysten til at skabe ærlige og lækre produkter!".

Henter produkter

Produkterne fra Badeanstalten er lavet med inspiration fra vores smukke natur og ikke mindst den gamle badeanstalt, som siden gammel tid har dannet ramme om badet som en timeout og et frirum fyldt med velvære. Her får du mulighed for en skøn sanseoplevelse med produkter, hvor der er anvendt gammeldags metoder tilsat moderne viden og erfaring. Badeanstalten er især kendt for deres flotte, unikke sæber, som findes i både flydende og fast form, men de har også masser at byde på indenfor hudpleje generelt.

Ansigtscremer

Behovet for ansigtspleje er forskelligt fra person til person, og Badeanstalten tilbyder forskellige typer ansigtscremer. Ansigtscreme med mandelolie er skabt til normal og kombinationshud. Den fugter ansigtshuden med mandelolie og æteriske olier, som er kendt for evnen til at regulere hudens talgproduktion og stimulere dannelsen af nye celler. Badeanstaltens vitaliserende ansigtscreme er til moden hud. Den stimulerer hudens kollagendannelse og mindsker rynker og fine linjer samtidig med, at den binder hudens fugt og øger elasticiteten.

Ansigtsolie og Serum

Nogle foretrækker at tilføre fugt til ansigtet med en ansigtscreme, andre er mere til ansigtsolie og/eller serum. Badeanstalten fører det hele inkl. forskellige ansigtsolier og serum. Badeanstaltens ansigtsolie med E-vitamin giver intensiv pleje til tør og træt hud. Når olien masseres ud på ren ansigtshud, absorberes den hurtigt og efterlader huden blød og smidig. Badeanstaltens vitaliserende ansigtsolie til moden hud indeholder bl.a. antirynke-aktivet Marine Blue Vital C og er skabt til at mindske rynker og fine linjer. Med vitaliserende serum til moden hud får du pleje med aktive ingredienser, som bl.a. binder fugt i huden, hjælper mod ujævn pigmentering og minimerer forstørrede porer.

Ansigtsskrub

Føles huden træt og tør? Vil du have mere glød i ansigtet? Med Badeanstaltens udvalg af ansigtsskrub og ansigtsmasker kan du opnå en sund glød. Skrubben fjerner døde hudceller og øger hudens blodcirkulation, så huden fugtes og efterlades med en frisk glød. Badeanstaltens ansigtsmasker gør huden frisk, blød og lækker. Maskerne passer til forskellige hudtyper og behov og er pakket i breve med en behandling i hver. Maskerne virker opstrammende, stimulerende, rensende eller forfriskende. Peel-off masken fordeles bedst på huden med fingrene, mens de resterende masker nemmest lægges på med en pensel.

Håndsæber

Det har taget Badeanstalten mange år at udvikle vores traditionelle flydende håndsæber, så de lever op til Badeanstaltens krav til en god sæbe, bl.a. med det helt rigtige skum, uden sulfater og udelukkende baseret på “ægte”, rene, forsæbede olier. Badeanstaltens flydende sæber har et højt indhold af blødgørende glycerin og dufte fra æteriske olier. Dertil kommer, at de er 100% biologisk nedbrydelige og naturligt selvkonserverende.

Bodyscrubs

Vil du have en frisk og glødende hud, er Badeanstaltens bodyscrubs lige noget for dig. Bodyscrubbene har et højt indhold af fugtgivende og plejende olier, og når de masseres ud på huden med blide cirklende bevægelser, fjernes døde hudceller, og huden efterlades blød og lækker. Brug scrubben, når du slapper af i dit badekar, eller når du tager et brusebad. Hver scrub har sin egen duft og farve, som gør det nemt at vælge en, der passer til din smag. Brug en ske til at røre scrubben op med inden brug og til dosering.

Det daglige bad

Efter badet kan du bruge Badeanstaltens nærende bodylotion for at sikre, at din hud forbliver blød og hydreret hele dagen. For en ekstra luksuriøs oplevelse kan du tilsætte deres badesalt til dit bad, hvilket vil hjælpe med at berolige dine muskler og rense din hud.

Til dagligdagen tilbyder Badeanstalten både faste håndsæbe og flydende håndsæber, fremstillet med naturlige ingredienser, der sikrer en skånsom men effektiv rengøring. Badeanstaltens body wash og hårshampoo er perfekte til en komplet pleje af krop og hår, hver med deres egne unikke dufte og plejende egenskaber.

Når det kommer til barbering, er Badeanstaltens barbersæbe en fremragende løsning. Med en maskulin duft af cedertræ og et tæt, cremet skum giver den en glat barbering, mens den samtidig plejer huden.

Slutteligt, for at fuldende din daglige hudplejerutine, tilbyder Badeanstalten en læbepomade, der beskytter og fugter læberne, samt en bade- og massageolie, der kan bruges både i badet og til massage for en ultimativ afslapning og pleje af huden.

Gennem hele Badeanstaltens sortiment af produkter, fra ansigtscreme til barbersæbe, stræber Badeanstalten efter at bringe naturens bedste ingredienser ind i din daglige rutine, og dermed sikre, at du altid kan føle dig velplejet og afslappet.