•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Mest stillede spørgsmål


Her har vi samlet svarene på de mest stillede spørgsmål.


Hvornår bliver beløbet trukket på min bankkonto, når jeg har købt en vare?
Vi trækker først pengene på din konto, når vi har afsendt varerne. På den måde er du sikret, at vi ikke trækker pengene, hvis en vare mod forventning ikke skulle være på lager.


Kan jeg sende en vare tilbage, hvis jeg fortryder købet?
I op til 14 dage kan du sende en vare tilbage, hvis den er i ubrudt emballage.


Må jeg selv afhente varer direkte fra jeres lager?
Nej
 

Hvad koster fragten?
Fragten er gratis til pakkeshop når du køber for over 349,-
Hvis du køber for under 349,- så koster fragten fra 29,- til PakkeShop og fra 39,- til Privatadresse

Parfumefri produkter
Da det vigtigt for os, at vores kunder får alt den rigtige information om vores produkter, er det naturligvis også vigtigt, at vores kunder kender til parfume og naturlig duft i produkterne, som vi forhandler.

Parfume er jo rigtig lækkert, og det får os oftest til at føle os rene og opleve velvære. Parfume kan dog være skidt for nogle, da man kan reagere negativt på duften og dermed opleve parfumeallergi. Det er vigtigt at understrege, at vores produkter ikke er parfumefri, men de er dog meget milde, De nemlig lavet på naturlige ingredienser. Det vil sige, at parfumeallergier stadig skal passe på, men de fleste mennesker, der har symptomer på parfumeallergi ved godt, om de kan tåle naturlig parfume.  

Forskellen på parfume og naturlig duft er, at parfume ofte kommer fra et laboratorium og er derfor kunstigt fremstillet, hvorimod naturlig duft stammer fra de urter og planter, der bliver brugt i det enkelte produkt.


Hvis du oplevet allergi eller eksem, når du bruger vores produkter, er det vigtigt for os at vide, så kontakt os gerne med det samme.