•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Sacred Nature Økologisk

"Vi har brug for at omskrive udviklingen. Et produkt skal være en del af løsningen, ikke problemet. Det betyder, at vi skal regenerere og revolutionere måden, hvorpå vi udvikler formler, udvælger ingredienser og designer vores serier."
- Dr. Davide Bollati, grundlægger af [ comfort zone ]

Menneskets indvirkning har ændret 75% af jordens miljø, og vi bruger årligt flere ressourcer, end jorden kan regenerere. Øget CO2-niveau i atmosfæren driver klimakrisen og truer biodiversiteten, hvilket påvirker både planeten og vores sundhed. Det er ikke tilstrækkeligt at reducere og kompensere; vi skal genopbygge naturlige ressourcer for at sikre fremtiden.

Med lanceringen af SACRED NATURE, en ren og økologisk serie med fokus på bæredygtighed, foretager [ comfort zone ] en markant ændring mod effektiv, sikker og regenererende hudpleje, der aktivt bidrager til at genopbygge jorden og afhjælpe klimakrisen.

Forskningen af seriens ingredienser startede i Scientific Garden i Davines Village, Parma. Her blev Scientific Garden Extract udviklet – et kompleks af bio-fermenterede ekstrakter af myrte, hyldebær og granatæble, dyrket under regenerative landbrugsstandarder, som fremmer CO2-sekvestrering.

Alle SACRED NATURE-formler er klinisk testet og har gennemgået omfattende dermatologiske tests for at sikre kvalitet, sikkerhed og effektivitet. Youth Serum, seriens stjerneprodukt, har vist sig at forbedre hudens sundhed, glød og styrke. Serien er:

- Velegnet til veganere
- ECOCERT COSMOS-certificeret
- EWG VERIFIED™
- CO2-negativ, med genanvendelig og bæredygtig emballage
- Donerer 1% af salgsprovenuet til miljømæssige og socialt bæredygtige projekter gennem 1% for the Planet

SACRED NATURE repræsenterer et skridt mod en bæredygtig og regenerativ fremtid.
Henter produkter