•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 Nordic Superfood

Nordic Superfood by Myrberg præsenterer et udvalg af sundheds- og skønhedsprodukter med dokumenteret virkning, stammende fra den naturlige nordiske flora. Sortimentet indebærer bær- og plantepulverblandinger, kollagen, råjuice og te produkter, alle uden unødvendige tilsætninger og sukker. Produkterne fås i en praktisk pulver- eller flydende form.

De nordiske landes flora er kendt for at besidde høje niveauer af antioxidanter og vitaminer i modsætning til resten af verden. Med Nordic Superfoods produkter får du al denne godhed pakket i enkel og sund form, fyldt med vitaminer, fibre og mineraler.

Stifteren af Nordic Superfood, Linda Myrberg, er en anerkendt akupunktør og holistisk spa-ekspert med over 25 års erfaring i sundhedssektoren. Inspireret af både vestlig og østlig filosofi, stræber Linda efter at fremme et sundt og velfungerende liv gennem en helhedsorienteret tilgang. Hendes mål er at fremhæve de mange fordele, som en nærende kost, naturlig skønhedspleje, saunaer, motion og positive tanker kan have på både krop og sjæl.

”Mine produkter er designet til at hjælpe dig med at opnå skønhed, vitalitet, energi og bæredygtig sundhed på enkel måde!”
– Linda Myrberg.
Henter produkter