•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Renight

Comfort Zone's RENIGHT-serie er et genopbyggende natsystem rigt på antioxidanter, der dybt reparerer huden og styrker de naturlige regenererende processer. Serien anbefales til alle, der har brug for ekstra næring, især personer med moden eller for tidligt ældet hud. Om dagen beskytter huden sig selv, mens den om natten fokuserer på regeneration og reparation af skader fra dagen. Her er behovet for antioxidanter essentielt.

Frie radikaler er ikke kun et biprodukt af aldring; de dannes dagligt gennem vores vejrtrækning, spisning og stofskifte, samt ved interaktion med miljøet, især sol og forurening. For at modvirke deres skadelige virkninger, er vi udstyret med et internt antioxidantsystem, der beskytter om dagen og reparerer om natten.

Med biologisk aldring og en kompromitteret livsstil øges produktionen af frie radikaler betydeligt, hvilket gør det udfordrende for vores naturlige systemer at håndtere deres effekter fuldt ud. Derfor er en integreret tilgang nødvendig, som inkluderer hudpleje og en diæt rig på vitaminer og sporstoffer for at sikre kroppens og hudens vitalitet og sundhed.

Comfort Zone's RENIGHT-serie er specifikt formuleret til at styrke vores naturlige reparationssystemer. Med en høj koncentration af certificeret økologisk gojibærolie, hydrolyseret tomatekstrakt og rent E-vitamin, reparerer disse produkter huden og beskytter cellerne for en komplet antioxidanteffekt.
Henter produkter