•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Gua Sha Krystalsten

Krystalsten har en lang historie med at blive anvendt til forskellige formål gennem mange tusinde år. Hver enkelt farve på krystallerne har sin egen unikke symbolik og magiske kraft, som kan påvirke vores krop, sind og ånd på forskellige måder.

Udover den kosmetiske anvendelse til at glatte og udligne fine linjer i ansigtet, har krystalsten også en lang række andre fordele for vores sundhed og velvære. De er kendt for deres evne til at lindre smerter samt styrke vores energi og mentale balance.

Ved at bruge en dybdegående massage med en Gua Sha sten kan du reducere rynker, stramme huden op og give den en naturlig og smuk glød. Samtidig hjælper det med at fjerne affaldsstoffer fra huden og øge blodcirkulationen. Dette vil frigive toksiner, reducere uregelmæssigheder og genoprette hudens sunde glød.

Det kan være en god idé at starte dagen med en renset hud og bruge Gua Sha stenen til at reducere poserne under øjnene. Husk altid at anvende en god ansigtsolie, creme eller lignende, så stenen kan glide let og blidt over huden.
Henter produkter