•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Aftersun

Carroten er Grækenlands største solkosmetikmærke og er drevet af en filosofi om kontinuerlig forbedring. Med dette fokus har Carroten udviklet produkter, der tilbyder den mest effektive og naturlige solbrunhed på en sikker måde. Produkterne benytter en avanceret 3-dobbelt solbeskyttelsesteknologi, som beskytter bredspektreret mod UVA, UVB og IR-stråler.

Denne teknologi sikrer, at din hud beskyttes effektivt, samtidig med at den opnår en vedvarende glød. Carroten's produkter indeholder et højt indhold af beta-caroten, som naturligt fremskynder farvedannelsen i huden, hvilket resulterer i en smuk solbrunhed. Derudover indeholder produkterne en række plejende ingredienser, der nærer og beskytter huden.

Alle Carroten's produkter er dermatologisk testet for at sikre deres sikkerhed og effektivitet. De er også veganske og indeholder koralvenlige filtre, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg. Med Carroten kan du trygt nyde solen og opnå en naturlig, sund glød, velvidende at din hud er godt beskyttet.
Henter produkter