•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Remedy

REMEDY er Comfort Zones serie af plejeprodukter og professionelle behandlinger til sart og sensitiv hud. Serien er udviklet af brandets interne Research & Development-team i samarbejde med The Scientific Committee, med særlig støtte fra nutridermatolog Dr. Maria Bucci og den amerikanske hjerneforsker Claudia Aguirre. De ultra-milde formler er rige på aktive, naturlige ingredienser, som beroliger neuro-inflammation og øger hudbarrierens beskyttende evne.

REMEDY’s innovative formler indeholder lindrende, anti-inflammatoriske planteekstrakter fra vidunderblomst fra Peru og mexikansk isop, der har en naturlig præbiotisk effekt. Dette styrker hudens mikrobiom, som er essentielt for hudens immunitet. Formlerne er også berigede med eksklusiv marulaolie, rig på omega 9, der reparerer og beskytter den beskadigede hudbarriere.

REMEDY-produkterne respekterer og beskytter både huden og miljøet i henhold til Comfort Zones koncept Conscious Formulas. Produkterne er fri for parfume, silikoner, animalske ingredienser, mineralolier, MIT, SLES (sulfater) og farvestoffer. De indeholder op til 98% naturlige ingredienser og er dermatologisk testede på sart og sensitiv hud.

Sensitiv hud er et voksende problem; ifølge nyere studier oplever 50% af befolkningen sensitiv hud. Symptomerne kan inkludere varme, brændende fornemmelser, smertefuld rødme og reaktioner på miljømæssige faktorer som vind, lav luftfugtighed og vand. Disse overreaktioner er tegn på neuro-inflammation og en forstyrret hudbarriere.

REMEDY er udviklet til at berolige irritation og genoprette hudens mikrobiom. Serien er ideel til daglig brug, idet dens hudvenlige formler respekterer hudens naturlige funktioner uden at tilstoppe porerne, og sikrer en sund, stærk og smuk hud.
 
Henter produkter