•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 649,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Hydramemory

Ved at udnytte ørkenplanters unikke evne til at overleve og tilpasse sig de mest barske forhold, er den nye HYDRAMEMORY-serie klinisk bevist til at booste hudens fugtniveau med:

+ 70% øjeblikkelig fugtning
x 10 forbedret evne til at holde på fugt i alle klimaer

HYDRAMEMORY-serien henter sin styrke fra figenkaktus-ekstrakt fra regenerative, økologiske landbrug samt makro hyaluronsyre. Alle produktformler er veganske og indeholder op til 99,2% ingredienser af naturlig oprindelse. De biomimetiske, sorbetlignende konsistenser sikrer optimal absorbering og en øjeblikkelig, forfriskende oplevelse.

Seriens emballage er både genanvendelig og genopfyldelig, hvilket gør HYDRAMEMORY til et bæredygtigt valg for øget hudfugtning og reduceret miljøpåvirkning. Formlerne er veganske, fri for silikoner, animalske derivater, parabener, kunstige farvestoffer og SLES, og indeholder op til 99% naturlige ingredienser.

Den innovative ko-designede emballage med refill-løsninger reducerer materialeforbruget med 95% for cremen og 91% for serummet. HYDRAMEMORY-seriens produktion og emballage er 100% CO2-neutraliseret gennem genplantningsinitiativer og Plastic Neutral-certificering fra Plastic Bank. Emballagen er fremstillet af FSC-certificeret, genanvendt papir, hvilket understøtter bæredygtighed.

HYDRAMEMORY repræsenterer en avanceret og miljøbevidst tilgang til hudpleje, der tilbyder effektiv hydrering og langvarig sundhed for huden, samtidig med at der tages hensyn til planetens velbefindende.
Henter produkter