•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 349,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

Bodylux.dk er autoriseret forhandler

Vi sætter en ære i kun at forhandle produkter af højeste kvalitet. På den måde er du sikret at kvaliteten altid er i top.

Kopiering af hudpleje er blevet et stort problem og du kan ikke altid se forskel på produkterne. Kopisterne er meget dygtige til at efterligne originalerne. Men også parallelimport er et stigende problem, selvom det umiddelbart ser ud til at være samme varer du får kan der være problemer. Blandet andet bliver produkter importeret usa eller asien ofte opbevaret på lager som ikke er nedkølet og derfor bliver kvaliten dårligere.

Når du handler hos os skal du aldrig være i tvivl om at det er ægte produkter og at opbevaringen altid har været korrekt. Det er den eneste måde du kan være sikre på at de produkter du køber er helt som de skal være, og lever op til vores strenge kvalitetskrav.

Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Den rigtige rådgivning er med til at du får det bedste resultat af din hudpleje, og i sidste ende er det din hud der tæller!

Autoriseret forhandler