•   14 dages returret
 •   Fri fragt ved køb over 199,-
 •   Prisgaranti!
 •   Hurtig levering
 •   Vi sender om 

  00t 00m 00s

Bodylux.dk
mærker
Typer
 

Beaute Pacifique

Den kendte danske hudplejeserie er udviklet af Flemming Christensen, som har mange års erfaring indenfor hudpleje. Det unikke ved Beauté Pacifique er, at der altid er fokus på at dokumentere effekten af produkterne videnskabeligt. Der er altså tale om veldokumenterede effekter, og derfor er serien også kendt over hele verden. Du kan se vores store sortiment og skarpe priser herunder. 

Find rundt i Beauté Pacifique

Nedenfor finder du en guide, så du kan finde frem til de produkter, der passer præcist til din hud. Vi går i dybden med Beauté Pacifique Paradox-serien, deres A-vitamin creme og Super3 Boosteren. Vi vil fortælle om forskellen på serierne, og hvad der gør netop de produkter til noget helt specielt i Beauté Pacifique-serien.

Henter produkter

Hvor kommer Beaute Pacifique fra?

Beaute Pacifique er et dansk hudplejefirma, der producerer hudplejeprodukter med dokumenteret effekt og er nogle af de bedst sælgende i Danmark.​ De er kendt i både ind- og udland for dansk hudpleje, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet har et tæt samarbejde med hudlæger i hele Danmark og serien indeholder næsten 50 produkter. Beaute Pacifique får selv fremstillet deres parfume, så de ikke indeholder de 26 parfumestoffer som er udpeget af EU for allergi-risiko. 
 

Parfume og parabener

Beauté Pacifiques special designede parfumer er meget blide og milde mod huden og tåles af næsten alle. Fokus er at produkterne skal have en tydelig effekt, men samtidig uden bivirkninger. Alle produkter er udviklet i tæt samarbejde med hudlæger og indeholder ikke parabener (bortset fra lermasken).
 

Beauté Pacifique Paradox-serien

Det der gør netop Paradox-serien så unik, er, at den indeholder aktive ingredienser som Resveratrol og Procyanidin. Disse ingredienser bliver udvundet af vindruer i Andesbjergene i Chile, der hvor solens mest kraftige stråler rammer. Det vil derfor sige, at den beskytter mod de frie radikalers angreb og beskytter huden mod ældning. Huden kommer derfor til at være stram og fin ligesom en ny vindrue og ikke en tør rosin! Der findes 3 produkter i serien:


 

Ansigtscreme

Crème Paradoxe er en effektiv anti-age dagcreme. Den udsætter aldersprocessen, og den kickstarter din hud hver morgen. Du vil opleve, at din hud bliver blød som silke, og at overfladen på din hud bliver mere ensartet.

Fordele
 • Gør din hud glat
 • Reparerer solskader
 • Bekæmper og forebygger rødme
 • Genskaber hudens spændstighed
 • Gør huden tykkere, så den er mere modstandsdygtig
 • Giver en mere ensartet overflade og minimerer pigmentering
Guide
Bruges om morgen efter din daglige renserutine.

Tips
Brug med fordel Beauté Pacifique Vitamin A til natten for at forbedre huden indre struktur og gør din hud ekstra stærk og modstandsdygtig.
Hvis du har fedtet hudype, kan du med fordel bruge Créme Paradox, da dens lette konsistens ikke fedter din hud til, som nogle andre anti-age cremer gør. 
 

Ansigtsserum

Serum Paradoxe indeholder, ligesom Creme Paradoxe, de aktive ingredienser Resveratrol og Procyanidin. Denne serum er meget koncentreret på vindrueekstrakt, som er unik for netop denne serie. Det gør også, at du hurtigere vil få effekt med dette produkt, og så kan du bruge serumet under alle andre dagcremer. Dette produkt er desuden kåret i Tyskland som bedste aftershave balm!

Fordele
 • Det perfekte underlag for makeup
 • Tilfører en synlig glød til din makeup
 • Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes
 • Mindsker risikoen for små blodspringninger i ansigtet
 • Giver beskyttelse mod de frie radikaler og alderstegn
Guide
Brug ikke mere end et par dråber til hele ansigtet - produktet er super drøjt i brug.

Tips
Kan med fordele bruges som primer under makeup for mere udstråling og flottere overflade på din hud. 
 

Kropsserum

Corpus Paradox Body Oil er udviklet til ren selvforkælelse, men også som din nye pensionsopsparing til hele kroppen. Denne serum til kroppen er helt unik, da den sørger for, at dine celler i huden lever i længere tid - det gør også, at du lever i længere tid. Din hud bliver mere spændstig, smuk og får mere udstråling. Jo ældre vi bliver, jo flere pigmentforandringer/mørke pletter får vi på kroppen, specielt armene er meget udsat. Paradox Body Oil sørger for at mindske disse forandringer på din hud.

Fordele
 • Toner farveforskelle ud
 • Giver mere spændstighed
 • Din nye pensionsopsparing
 • Trænger ind i huden og gør den blød og elastisk

Guide
Kan anvendes hver dag – gerne lige efter bad, når du stadig er fugtig på huden, så trænger den hurtigere ind.

Tips
Hvis du ønsker endnu mere fugt, kan du påføre én af Beauté Pacifiques bodylotions, når Corpus Paradoxe Body Oil er trængt godt ind i huden.


 

Créme Métamorphique & Super3 Booster

Mht. disse to natcremer kan det sommetider være svært at vurdere, hvilken én man skal bruge! Så her kommer nogle gode tips til, hvordan du sikre dig, at du vælger den rigtige Vitamin A creme til netop dig.

Det der er fælles for disse to cremer er, som du nok allerede har gættet, at de er aktive på Vitamin A!
Super3 Boosteren indeholder dog  2,4 gange så meget Vitamin A som Créme Métamorphique - men hvorfor skal du så ikke altid vælge den? Det vil vi komme nærmer ind på senere.

Vitamin A - hvad gør det egentlig?
 • Reparerer solskader
 • Reducerer strækmærker
 • Reducerer tydelige rynker
 • Hudens struktur forstærkes
 • Gendanner tabt elasticitet i huden
Da Vitamin A er en meget effektiv ingrediens, er det også vigtigt, at du bruger produktet rigtigt:
Den påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først når rødmen er forsvundet. Når de første to uger er gået, anvender du gradvist cremen oftere og oftere, så du til sidst bruger den hver nat.

Må jeg bruge cremen om dagen?

Ja, det må du gerne, da Beauté Pacifique Vitamin er en estre og ikke en syre. A-vitamin ester gør ikke huden tynd og lysfølsom, tværtimod, så bliver din hud stærkere og mere modstandsdygtig.


 

 

Super3 Booster Vitamin A

Hvem skal bruge denne?
Super3 Booster kan bruges af alle. Dog kan personer med tendens til fedtet hud, store porer, måske urenheder og tendens til overproduktion af talg, have stor fordel i at bruge denne. Super3 Booster er selvfølgelig også anti-age, men på den måde, at alle faktisk kan bruge den - også teenagere - da den forstærker huden og ikke stresser den. Det betyder, at den forebygger på den gode måde, så din hud ældes langsommere. Jo før du starter med at forstærke din hud og passe på den, jo længere går der før du kan begynde at se alderstegn.

Fordele
 • Forstærker huden
 • Forebygger urenheder
 • Nedsætter produktionen af fedt og talg i huden
 • Let i konsistensen, så den ikke fedter på huden
 • God sommercreme eller til den fedtede hudtyper
 • Minimerer ar i ansigtet, ryg eller bryst efter urenheder
Guide
Den påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først når rødmen er forsvundet. Når de første to uger er gået, anvender du gradvist cremen oftere og oftere, så du til sidst bruger den hver nat.

Tips
Hvis du har ar efter acne eller urenheder på f.eks. ryggen eller armene, kan du med fordel benytte Super3 Boosteren her. Påføres i et tyndt lag hver aften. Derudover kan den både bruges af mænd og kvinder. 

Créme Métamorphique Vitamin A

Hvem skal bruge den?
Vitamin A-cremen er ikke lige så stærk som Super3 Boosteren, men bestemt lige så effektiv i forhold til dem, der kun har behov for denne mængde Vitamin A. Denne creme er lidt fyldigere i konsistensen, og derfor vil vi anbefale at bruge denne, når man kommer op i alderen, fordi huden bliver automatisk mere tør.

Vi vil anbefale alle, der skal bruge anti-age at bruge denne creme, da den forstærker hudens struktur, og gør den mere modstandsdygtig. Hvis du er i overgangsalderen og døjer med svedeture, kan du med fordele bruge Super3 Booster, da den er lettere i konsistensen. Hvis du synes, at Vitamin A-cremen er for fyldig/fed til brug om sommeren, kan du sagtens bruge Super3 Booster om sommeren og Créme Métamorphique om vinteren.

Fordele
 • Drøj i brug
 • Indeholder solfilter
 • Reducerer tydeligt rynker og kraftige solskader
 • Videnskabeligt dokumenteret foryngelseskur - virker i hele hudens tykkelse
Guide
Den påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først når rødmen er forsvundet. Når de første to uger er gået, anvender du gradvist cremen oftere og oftere, så du til sidst bruger den hver nat.

Tips
Kan også bruges af mænd.
 

 Ansigtspleje

Flagsskips produktet i ansigtsplejen er uden sidestykke Super3 Boosteren. En mere lækker og effektiv ansigtpleje kan du nærmest ikke finde.
Resten af plejeserien er udviklet til at være meget skånsom mod huden.
Du kan finde priser på Beaute Pacifique produkterne her på siden, ved at klikke her.