•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 199,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk
mærker
Typer
 

Bytte- og returregler

Hos Bodylux.dk tilbyder vi at behandle din returnering af vare hurtigt og nemt med forsendelse i hele danmark. Send en mail til vores kundeservice info@bodylux.dk med info omkring din ordre.
 
For at vi kan bytte dit produkt så hurtigt som muligt, vil vi sætte pris på, at du sender følgende oplysninger, når du skriver til os.
  • Dit ordre nr
  • Hvilket produkt det drejer sig om
  • Navn og email på den person som har lavet bestillingen

Returnering

Når du handler hos bodylux.dk, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb og derved returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen.
 
Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer. Du står for udgifterne ifølge af tilbagelevering af varen, når du fortryder dit køb. 


Du kan også vælge at bede os om at fremsende en returlabel som du kan benytte til returneringen. vi fratrækker i så fald 49 kr. i beløbet vi refunderer til dit betalingskort.
 

Bemærk: vi tager ikke imod retur produkter, hvis varens værdi er forringet f.eks. hvis varen er taget i brug, emballagen har skader eller ikke er intakt.
 

Hvor lang tid går der?

Når du modtager en returlabel fra vores kundeservice, skal du printe det ud og sende dit ønskede bytteprodukt retur til os. Der går som regel 2-5 dage, før vi modtager din returpakke, og fra vi har modtaget din returpakke, er behandlingstiden 1-3 hverdage, før du kan se beløbet på din konto. 
 

Laver vi fejl i din ordre

Skulle det ske, at vi sender dig et forkert produkt, sørger vi for at sende dig det rigtige hurtigst muligt. Sender en mail til info@bodylux.dk og oplys os om dette, så snart du modtager varen.
Vi sender dig en returlabel til det forkerte produkt, og så snart vi kan tracke pakken via. track and trace, fremsender vi dig det rigtige produkt. Vi betaler naturligvis fragtomkostninger, der ville opstå i denne situation!