•   14 dages returret
 •   Fri fragt ved køb over 649,-
 •   Hurtig levering
 •   Vi sender om 

  00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

OUTLET Twirl and Curl Saltvandsspray

FRI FRAGT
OVER 649,-
RESTSALG
Twirl and Curl Saltvandsspray

Saltvandsspray til krøller

Vil du gerne have flotte og lækre krøller med et langtidsholdbart resultat? Så er du landet det helt rigtige sted! Yuaia Haircare Twirl and Curl Curl Sea Salt Spray er lækker saltvandsspray som giver håret en lækker fylde og tekstur. Den er med til at definerer og give hold til dine krøller hele dagen. Sprayen er med til at give håret det helt rigtige "beach look". Du får et godt og langtidsholdbart medium hold, uden dit hår bliver stift. Det er meget let at vaske saltvandssprayen ud igen. Derudover dufter sprayen af lækre vilde blomster. Produktet er fri for silikone, sulfat og udtørrende alkohol. Saltvandssprayen indeholder 150 ml. \br Vi anbefaler at bruge krøllecremen sammen med vores Twirl and Curl Styling Cream for at det bedste resultat.

Hvordan bruger du saltvandspray til håret?

Elsker du også det vindblæste look og de volumiøse krøller når du har været på stranden? Så er en saltvandsspray lige noget for dig. Saltvandsspray bruges til at få mere fylde og tekstur til håret eller for at give hold til dine naturlige krøller. Sprayen kan anvendes af alle hårtyper. Det er en god løsning for dig der har fint hår som gerne vil have mere fylde eller til dig med naturlige krøller, som gerne vil have et lækkert hold og definieret krøller. Oftes er problemet med Saltvandsspray at det gør håret stift og det er svært at vaske ud af håret igen. Dette har vi helt bevidst gjort alt for at undgå, så dit hår stadig føles blødt ved brug og produktet let vaskes ud.  

Ved anvendelse rystes flasken før brug og herefter sprayes saltvandssprayen i vådt hår, dette vil give dit hår mere fylde. Den kan også anvendes i tørt hår, her vil du opleve dit hår får mere tekstur.

Hvorfor bruge Saltvandsspray til håret?

Du kan med fordel overveje at bruge en saltvandsspray istedet for andre hårstylingsprodukter med hold i for at få et råt, vindblæst og voluminøst hår ved saltvandsspray. Saltvandssprayen er ofte mere skånsom for håret end andre hårstylingprodukter, da der oftes er mange naturlige ingredienser i. Derudover har vores saltvandsspray også fugtgivende egenskaber, så dit hår ikke bliver stift eller tørt ved brug, dette er specielt vigtigt for dig med tørt hår der ønsker at bruge saltvandsspray til håret.

Du skal også være opmærksom på hvor meget hold produktet har. Et let hold kan være fint til dig med fint eller tyndt hår, der ønsker en let bølget hår, mens medium og stærkt hold ofte vil passe godt til et længere og tykt hår som har brug for lidt mere hold og styrke i bølgerne/krøllerne i håret.

Perfekt til krøller

- 150 ml
Antal 
Spar 70% 169,00 DKK50,70 DKKLevering: 1-3 hverdage
Ingen kundeklub, abonnement eller skjulte gebyrer! :-)
Produktet:
 • Uden mineralske olier
  Mineralske olier er et billigt fyldprodukt.
  Det har svært ved at trænge ind i huden og fedter derfor ekstra meget.
  Derfor bør du altid undgå det. Der er selvfølgelig ikke mineralske olier i dette produkt.
 • Parfumefri
  Produktet er helt fri for parfumer. Både naturlige og kemiske parfumer er ikke tilsat.
  Som parfume alergiker kan du uden problemer bruge produktet.
 • Uden parabener
  Produktet er uden parabener. Paraber er et konserveringsmiddel som kan være
  homonforstyrende.
 • Ikke testet på dyr
  Produktet er ikke testet på dyr.
 • Kan bruges af gravide
  Hvis du er gravid eller ammende kan du uden problemer bruge produktet.
Dine fordele:
Andre købte også