•   14 dages returret
 •   Fri fragt ved køb over 69,-
 •   Prisgaranti!
 •   Hurtig levering
 •   Vi sender om 

  00t 00m 00s

Bodylux.dk

Guide til perfekte øjenbryn med makeup - Step by step

- 12/02/18
Øjenbryn

Guide til perfekte øjenbryn med makeup - step by step


Øjenbryn er noget af det mest populære at have fokus på i dag, og smukke bryn kan gøre en kæmpe forskel til ansigtet! Der har været mange meninger gennem årene om, hvordan brynene skal se ud og formes. De har både været tykke, tynde, fyldige og nærmest ikke eksisterende. Men der er én ting, som man altid har været enige om – øjenbryn former dit ansigt!
I denne video vil vores makeupartist klæde dig på til en naturlig makeup og bl.a. guide dig gennem hvordan du tegner smukke bryn.
Det er individuelt hvad man betegner som ”flotte bryn”, men min bedste anbefaling er, at vælge dem som passer til dig, og dem du selv synes er pænest.


 
Der findes mange øjenbrynsprodukter og måder, man kan få flotte bryn på. Du kan bruge øjenbrynsfarve, øjenbrynstrimmer, øjenbryns serum, permanente øjenbryn, øjenbryns skraber og øjenbryns makeup. I vores guide ligger vi fokus på øjenbryns makeup.
Guide  - Step by step

Vi har spurgt vores makeupartist, Linn, om hvordan hun griber det an:
 1. Først og fremmest er det en god idé at fjerne de hår, som stikker ud fra formen, altså de hår under brynet. Du må aldrig plukke, trimme eller skrabe hårene af ovenpå dit bryn, da det er dem som løfter dit bryn – og når dine bryn løftes, løftes dit ansigt også!
 
 
 
 1. Når du skal vælge, hvilken farve du skal bruge, er det pæneste resultat, altid at vælge den farve som er tættest på din hårfarve. Men hvis du har en mørkere farve ved hårbunden, skal du vælge efter den.
  Hvis du har en kold hårtone, skal du vælge en kold farve til dine bryn, og hvis du har en varm hårtone, skal du vælge en varm.
  Billedet til højre er der et eksempel på en kold farve og billedet til venstre en varm farve. Begge farver er valgt efter tonen i håret.
  
 
 
 1. Nu skal vi til at tegne og her findes der både blyanter, geléer og pudder. Jeg har valgt at bruge en øjenbrynspudder og hertil bruger jeg en øjenbryns pensel, skråpensel, som det også kaldes. Start med at tegne formen op – det vil sige den nederste kant på brynet og den øverste kant. Herefter fylder du brynet ud med samme farve.
 
  
 
 1. Her efter tager du en lysere farve, som du bruger på det stykke tættest på næsen. Når du gør det, får du overgangen fra hud til bryn til at virke blødere og det giver dig et mere naturligt look. Hvis du har en tendens til, at hårene ikke vil blive siddende i den form du har tegnet til dem, kan du med fordel sætte hårene med en brynmascara eller voks.

Hvad siger vi i videoen?

Hej! Jeg hedder Linn, og velkommen til Makeupeksperten.
Jeg er den der skal guide jer igennem produkter hos Bodylux, og i dag skal vi kigge lidt på GOSH, og som i kan se, har jeg lavet halvdelen af mit ansigt og nu skal i se hvordan man laver den anden halvdel.

Jeg starter med at ligge min foundation. Det er i farven nr. 4 og den har en forholdsvis høj dækkeevne.
Nu bruger jeg concealer paletten til at dække mørke rander under øjnene og bumser.

Det her det er en mineral pudder, som jeg kommer på for at gøre huden mat, specielt i t-zonen, hvor man godt kan blive lidt fedtet i løbet af dagen.

GOSH har en af de bedste contour palette, jeg har prøvet. Den er virkelig god til at forme ansigtet og giver en masse glød.
Til at slutte af med kommer jeg lige lidt blush på.

Nu er jeg kommet til det aller vigtigste, nemlig brynene, og der vil jeg bruge det her brow kit, hvor der er nogle forskellige farver i. Jeg bruger den skråpensel som allerede er i kittet. Jeg starter med den mørke farve, og med den vil jeg simpelthen lige tegne formen på mine bryn. Jeg fortsætter nu med en lidt lysere farve. Den bruger jeg til at blødgøre overgangen fra den mørke farve og så over til huden. Jeg tager lige en lille smule voks til lige at fiksere hårene til sidst.

Så skal vi have lidt på øjnene, og der vil jeg starte med at bruge en her eyeliner. Den ligger jeg både langs vippekanten, men også en lille smule op på låget, så vi har en god base til vores øjenskygge.

Efter eyelineren skal vi have gang i den her øjenskygge palette. Jeg starter så med den lysebrune farve som jeg ligger i globelinjen. Nu tager jeg den lidt mørkere farve, som jeg ligger samme sted som jeg lagde den brune, og så nede hvor jeg lagde den sorte eyeliner, for ligesom at understøtte det arbejde vi har lavet inden. Nu tager jeg den lidt varmere farve med glimmer i, og ligger den midt på låget, og en lille smule af den hvide med lillefingeren inde i øjenkrogen.

Nu s vil jeg tage noget mascara på, og der bruger jeg den her fra GOSH. Den er super super god til både at give meget lange vipper, men også rigtig kraftige vipper. Den er uden parfume og parabener, og kan derfor også bruges af allergikere.

Og så bare en smule neutral gloss på læberne, så er vi faktisk klar til at komme ud af døren.
Tak fordi i så med! Vi ses snart igen.
 
Tilbage til oversigten

 

Produkter nævnt ovenover

002 Medium
GOSH Contour'n strobe kit 002 medium
GOSH Contour'n Strobe Kit4-i-1 palette199,95 DKK194,00 DKK
Læs mere
004 Natural
GOSH Mineral Powder 004 Natural
GOSH Mineral PowderNaturlig mat finish129,95 DKK87,00 DKKLæs mere

43 Flower Power
Natural Blush
GOSH Natural BlushAnvendes til ethvert look89,95 DKK79,00 DKKLæs mere

002 Carbon Black
Infinity Eye Liner
GOSH Infinity Eye LinerVandfast89,95 DKK79,00 DKK
Læs mere
Carbon Black
Show Me Volume Mascara
GOSH Show Me Volume MascaraVolume og pleje129,95 DKK109,00 DKKLæs mere

Få vores 5 steps hudpleje guide

Lær de vigtigste ting du kan gøre ved din hud, så den har det bedst muligt.

Klik her for at få den gratis guide