•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 399,-
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 


Peter Elias

PeterElias.dk dansk firma stiftet af Peter Elias Jakobsen i 2016. Firmaet udvikler og producerer eksklusive styling- og shavingprodukter til det skandinaviske marked. Med udgangspunkt i, at skandinavers hårstruktur er anderledes end f.eks. sydeuropæers og at styling-tendenserne også adskiller sig, bliver produkterne nøje valgt og udviklet til det skandinaviske marked.

Visionen er at udvikle og producere de bedste produkter inden for dets kategori. PeterElias skal være dét brand slutbrugeren får lyst til at købe, fordi kvalitet og design går op i en højere enhed.

Produkterne

Produkterne i styling- pleje- og shavingserien bliver produceret i England. Inspirationen kommer fra Mikkeller bryggeri. Ejerne startede med at leje sig ind på forskellige bryggerier og sammen med dem fremstille deres fantastiske øl. Kan dette lade sig gøre med hårprodukter, tænkte jeg? Det kan det! Produkterne er håndplukket, udviklet og justeret for at tilpasses det skandinaviske marked. Kvaliteten er altafgørende.

Produkterne må ikke fedte eller virke klæbrige. Eksempelvis er alle voks vandbaserede og kan skylles ud kun ved hjælp af rindende vand. På den måde ved jeg, at de ikke fedter. De er bløde i konsistensen, så de er nemme at fordele i håret. Eller at saltvandssprayen og teksturspray ikke er klæbrig når der arbejdes med dem.

Alle produkter er selvfølgelig u?den parabener og sulfater, ikke testet på dyr og 100% genbrugelig emballage.

Ingen resultater prøv igen med et andet søgeord