•   14 dages returret
 •   Fri fragt ved køb over 649,-
 •   Hurtig levering
 •   Vi sender om 

  00t 00m 00s

BodyLux.dk
mærker
Typer
 

OUTLET Advanced Argan Oil

FRI FRAGT
OVER 649,-
UDGÅR
Peter Elias Advanced Argan Oil
Vi vil forbedre Argan Olien og derfor har vi tilført produktet to nye olier;

Meadowfoam- og flaxseed oil. Markedets bedste plejeolie er klar til dig.

Advanced Argan Oil er et plejeprodukt til alle hårtyper og længder. Den kan bruges i både vådt og tørt hår.

Argan Olien har revolutioneret markedet inden for hårpleje, og med god grund. Den har multifunktionelle egenskaber. Den anvendes til at pleje tørt og ødelagt hår, blødgøre kruset hår, tilføre øjeblikkelig pleje og glans, eliminere flyvsk hår, varmebeskyttende, reducere tørretiden, modstandsdygtig mod frie radikaler, blot for at nævne få af dem - listen er lang.

Argan Olie; Rig på essentielle fedtsyrer og har et højt indhold af E- og F-vitaminer. Med antioxidanter, der beskytter håret mod frie radikaler. Forebygger knækkede hårstrå, spaltede spidser og svamp/skæl i hårbunden. 

Meadowfoam Olie; Ovale mættede olier danner en kæde om skællaget (kuticula). På den måde danner den en glat overflade, der gør, at hårstrået reflekterer lyset optimalt. Modstandsdygtig overfor oxidation, hvilket betyder, at en kemisk behandling vil holde længere. Varmebeskyttende. En af de mest stabile olier, der kan tåle høje temperaturer. Derfor stærkere mod frie radikaler og mere varmebeskyttende end Argan olien. Tilfører UV beskyttelse til håret.

Flaxseed Olie; Danner i kraft af sin molekylære form et perfekt bindeled mellem de to andre olier. Den er rig på omega 3 og 6 fedtsyrer samt et højt indhold af E vitaminer.

Anvendelse

Normal- og kraftigt hår

Pump (kun én gang) produktet mellem håndfladerne og påfør produktet. Start med at fordele olien i håret, så du undgår at olien havner et og samme sted. Kram og tjavs derefter produktet ind i håret i retning fra hovedbund og ud mod spidserne, til produktet er absorberet. Gentag efter behov. Når du har lært produktet bedre at kende, er det nemmere at dosere.

Fint- og meget fint hår

Pump en lille mængde produkt, halvt tryk hvis det er muligt. Fordel produktet i håndfladerne, gerne ud mod fingerspidserne. Starten er vigtigst, så du undgår, at overdosere. Brug fingrene til at fordele produktet i håret. Kram det blødt ind i retning fra hovedbund mod spidser. Mange med fint hår undgår olier, da de tidligere har haft en erfaring med, at det tynger håret. Dette skyldes ofte, at det har været silikonedråber og ikke plejeolie, overdosering og- eller mindre gode kvaliteter. Med Advanced Argan Oil vil det fine hår få mere styrke og derved blive nemmere at kontrollere.


Til ALLE hårtyper

- 50 ml
Antal 
Spar 70% 299,00 DKK89,70 DKKLevering: 1- 3 hverdage
Ingen kundeklub, abonnement eller skjulte gebyrer! :-)
Produktet:
 • Uden mineralske olier
  Mineralske olier er et billigt fyldprodukt.
  Det har svært ved at trænge ind i huden og fedter derfor ekstra meget.
  Derfor bør du altid undgå det. Der er selvfølgelig ikke mineralske olier i dette produkt.
 • Uden parabener
  Produktet er uden parabener. Paraber er et konserveringsmiddel som kan være
  homonforstyrende.
 • Ikke testet på dyr
  Produktet er ikke testet på dyr.
 • Kan bruges af gravide
  Hvis du er gravid eller ammende kan du uden problemer bruge produktet.
Dine fordele:
Andre købte også