•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 69,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk

Hvem er vi?

Makeupartist - Linn Knap

Jeg hedder Linn Knap og er 24 år. Jeg har 6 års erfaring i skønhedsbranchen og er oprindelig uddannet i Matas, men har de sidste 3 år arbejdet i Salling, hvor jeg både har været fuldtidsansat og nu deltid. Jeg har en stor passion indenfor makeup og hudpleje, og har arbejdet med mange forskellige problemstillinger hos kvinder.

Min helt store styrke er indenfor makeuppen, hvor jeg altid har søgt nye produkter, teknikker og looks, så jeg kan hjælpe kunderne bedst muligt.

 

Kundeservice - Gustav Hansen

Jeg hedder Gustav og det er mig du møder på telefonen, chat eller på mail. Siden starten af bodylux.dk i 2014 har jeg stået for vores kundeservice, så du kan trygt spørge mig, hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg kan svare på det meste og hvis ikke jeg har et svar, så skal jeg nok finde ud af det.

Der er ikke noget bedre end, når jeg kan være bindeleddet mellem dig og vores producenter, så du kan få svar på dine spørgsmål eller hjælp til det problem du står med.

Mit yndlingsmærke er helt klart Kalahari. Det er hudpleje af virkelig høj kvalitet og det kan man mærke så snart man får det hænderne. Fordi det er fairtrade, er jeg med til at gøre en forskel for de lokale i Sydafrika, når jeg køber produkterne. Det er en rigtig god bonus for mig!
 

Teknik - Frederik Banke

Jeg hedder Frederik og står for at alt teknikken på hjemmesiden virker. Siden 2006 har jeg arbejdet professionelt med webshops. Siden de første tanker omkring bodylux.dk startede, har jeg været med på sidelinjen og sørget for at drømmene også bliver realiseret, rent teknisk set.

Det bedste jeg ved er, når vi opdager at noget ikke helt virker, så godt som det kunne, og jeg kan være med til at strømline det.

Mit yndlingsmærke er helt klart Beauté Pacifique’s serie for mænd. Det er lige så høj kvalitet som de resterende produkter og så er det lavet i Danmark. En sikker vinder for mig.
 

Marketingassistent – Helena Moss

Jeg hedder Helena Moss og står for alt marketing hos bodylux.dk. Du kan bl.a. møde mig på vores facebookside og info mail. Siden sommeren 2017 har jeg arbejdet for bodylux.dk og jeg elsker det! Jeg har en forkærlighed for hudpleje, skønhed samt sund og stærk hud.

Jeg er uddannet materialist og har arbejdet i skønhedsbranchen siden 2011, og gør det stadig. Jeg har arbejdet for diverse makeup og hudplejebrands såsom Loreal og Esteé Lauder. Jeg har hjulpet mange kvinder og mænd igennem årene med lige fra store til små ønsker om at gøre noget for deres hud.

Det bedste jeg ved er, at finde de helt rigtige produkter til mine kunder, ved at skræddersy en individuel hudplejerutine præcis til deres behov! – og endnu bedre er det, når mine kunder kommer tilbage og fortæller mig deres resultater, de har fået af produkterne.
 

Drift og lager - Lykke Banke Sørensen

Jeg hedder Lykke og står for den daglige drift af Bodylux.dk. Jeg har arbejdet indenfor skønhedsbranchen siden 2009, hvor jeg bl.a. er uddannet materialist i Matas. Jeg har været sales superviser, hvor jeg kørte rundt i Jylland og besøgte forskellige skønhedsbutikker.

Jeg var med til at starte bodylux.dk, da jeg syntes kvinder og mænd der mangler hudpleje og makeup, skulle kunne få disse produkter på nettet, men med et personale med samme viden som i en fysisk butik. Jeg går ind for at alle kunder altid skal have den bedste behandling og føle sig trykke ved at handle med bodylux.dk.

Mine opgaver hos bodylux.dk er at holde styr på lageret og sørge for at der altid er varer og pakkerne kommer ud til tiden, samt sørge for at vores skønne kunder får besked, hvis der skulle være fejl eller mangler.

Da jeg har et tæt samarbejde med vores leverandører, har jeg også en masse viden om, de forskellige mærker vi sælger og jeg har helt klart forelsket mig lidt i dem alle sammen! Jeg ville aldrig anbefale produkter, jeg ikke selv vil kunne stå inde for og jeg syntes, de mærker vi forhandler alle har noget at byde på. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har en meget blandet creme skuffe der hjemme!