•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 69,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk

Nuxe hudpleje

Vi har alt indenfor hudpleje fra dette lækre mærke, Nuxe Paris. Du kan scrolle igennem produkterne herunder. Du finder både ansigtspleje, olie, rensevæske mv. Du kan også bruge menuen til at finde hudplejeprodukterne fra Nuxe Paris. Nøgle ordene for Nuxe er naturlige ingredienser, langt de fleste ingredienser dyrker nuxe selv for at bruge det i deres produkter. 
 

Ingen resultater prøv igen med et andet søgeord

Navnet Nuxe er et eksklusivt mærke, som selv navnet bærer præg af, da navnet betyder: 
  • Natur
  • LUXE (Luksus)
Nuxe er et unikt mærke, der har eksisteret siden 1957 og inspireret af naturen. Nuxe forener høj performance og velbehag ved brug. 

Produkterne indeholder formler, der er baseret på planter med meget høj koncentration af aktive ingredienser. I gennemsnit er ca. 78% af ingredienserne i deres produkter fra naturens egne kilder.

Der er i produkterne en minimal tilsætning af konserveringsmidler. Effektiviteten og uskadeligheden er videnskabeligt testet og bevist.
Nuxe er et naturligt brand uden parabener, mineralske olier og farvestoffer. Alle produkterne fra Nuxe har optimale koncentrationer, luksuriøse konsistenser med naturlige skønne dufte og er fyldt med patenterede formler.

Desuden er Nuxe et fransk apotekermærke og et af de førende hudplejemærker i Frankrig 

Nuxe blev skabt i 1957 af en farmaceut, der var fascineret af planteterapi og aromaterapi. Derfor har produkterne fra Nuxe også skønne naturlige dufte, som beroliger sindet. Nuxe Serien er udelukkende lavet på planter og urter fra naturen, men her arbejdes der også meget med aromaterapi. Det vil sige at nogle af produkterne kan man opleve en følelse af at sindet slapper af når vi påføre den enkelte creme. Der er essentielle olier i produkterne og derfor kan de påvirke parfumeallergier. Der er ingen duft/parfumefri produkter i denne serie.