•   14 dages returret
 •   Fri fragt ved køb over 69,-
 •   Prisgaranti!
 •   Hurtig levering
 •   Vi sender om 

  00t 00m 00s

Bodylux.dk

Makeup der holder hele dagen

- 23/10/17
Makeup der holder

Få trin får din makeup til at holde hele dagen

Kan din makeup også smelte, krakelere og ligge sig i kager i løbet af dagen?
Du kan få meget mere ud af din makeup, hvis du plejer din hud rigtigt. Resultatet vil tale helt for sig selv!

Det vigtigste for en pæn makeup er en god bund, der er afrenset og fugtet med produkter der passer til netop din hud.
Derfor har vi lavet denne guide til dig, så din hud vil blive klar til resten af dagen og du vil få en mere holdbar makeup. Sådan gør du:

Trin 1:  Rens

Få din makeup til at holde længeStart altid med at rense din hud, for at få alt snavs og døde hudceller væk fra ansigtet.

TIP: Har du tendens til fedtet eller meget tør hud, vil en skintonic være god at bruge efterfølgende for at få huden til at slappe af og komme i balance. Der findes skintonic til enhver hudtype, så du kan få en, der passer til netop din hudtype.

Trin 2:  Fugt

Nu det tid at tilføre din hud fugt. Dette kan gøres på forskellige måde alt efter hudtype.
 1. Normal hud:  Brug en rigtigt god fugtighedscreme, massere cremen ind i huden og påfør efterfølgende din foundation eller farvet dagcreme 
   
 2. Tør hud:  Påfør først en serum og efterfølgende din fugtighedscreme. Du skal påføre en serum, da en serum er en mere koncentreret creme end din dagcreme. Det vil sige, at den binder fugten i din hud og hjælper cremen med at opretholde fugtbalancen hele dagen. Hvis du føler dig stram og tør i huden efter nogle timer, findes der produkter du kan påføre ovenpå din makeup, som giver et fugtboost. Føler du dig stadig stram og tør, kan det være, du bruger den forkerte foundation eller dagcreme.
   
 3. Fedtet hud:  Her kan du gå ind og bruge en matterende dagcreme. Selvom man har fedtet hud, er det vigtigt ikke at undlade sin dagcreme, da det faktisk kan gøre din hud mere fedtet. Makeuppen kan let komme til at sidde i klumper, da den ikke får en god “bund”, den kan ligge sig på.

TIP til alle hudtyper: 

For at være endnu bedre ved din hud, kan du med fordel bruge en ansigtsscrub 2-3 gange om måneden for at forebygge, der ikke ligger for mange døde hudceller på hudens overflade. Hvis der ligger døde hudceller på overfladen af din hud, når du påfører din foundation, farvet dagcreme eller andet vil du opleve at din hud fnuller eller at din foundation kan sætte sig i kager i løbet af dagen.
 

TIP til tør og fedtet hud:  

Brug gerne en fugtmaske 3 - 4 gange om måneden for at give din hud et fugtboost. Du kan også bruge fugtmasken inden du lægger din makeup, for at gøre huden gennemfugtet og få fugtbalancen i top for en perfekt makeup.

Hvis du er i tvivl om hvilken hudtype du har, er du meget velkommen til at kontakte Hudeksperten på Facebook under privatbeskeder eller sende os en mail på info@bodylux.dk. Vi vil stille dig nogle spørgsmål, guide dig og skræddersy den rigtige hudplejerutine til dig.

6 tips til en flottere og mere holdbar makeup

 1. Sørg altid for at huden er renset og ren inden du påfører din dagcreme
 2. Fugt altid huden godt inden du lægger din foundation
 3. Er din hud meget tør, så brug gerne en serum for at binde fugten fra din dagcreme bedre, så din foundation ikke kommer til at ligge i kager
 4. Skrub gerne huden 1 gang om ugen, for at undgå at din makeup fnuller af
 5. Vælg foundation ud fra hudtype og hvilket look du søger.
 6. Hvis makeuppen skal holde endnu længere, er det en god ide at bruge en primer under
Tilbage til oversigten

 

Produkter nævnt ovenover

Få vores 5 steps hudpleje guide

Lær de vigtigste ting du kan gøre ved din hud, så den har det bedst muligt.

Klik her for at få den gratis guide