•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 69,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk

Hverdags makeup som er naturlig og kun tager 5 min!

- 23/10/17
Hverdags makeup

Hurtig hverdags makeup - forsent på den igen!

Man vågner ved vækkeurets ”dejlige” morgenhyl. Du har igen sovet en halv time over. Du får snøvlet dig i badetøflerne, får de tunge ben med ud til kaffemaskinen og får trykt på ”tænd”, mens du stadig knap kan se ud af øjnene og du kan igen i dag ikke nå at se Go’ morgen Danmark og nyde din morgenkaffe, for du har igen travlt og hverdags makeuppen bliver igen den samme. Men frygt ej! Du kan stadig nå at ligne super-mom!

Vores Makeupekspert, Linn, har nemlig samlet et smukt og naturligt hverdagslook, som hun vil guide dig igennem og det tager kun 5 min.!
 

Et lækkert og naturligt look kan være let

En hverdagsmakeup skal være lækker, naturlig og ikke mindst nem og hurtig at påføre! Der handler det om at finde nogle produkter, som passer til det behov du har, så man får det bedste resultat i løbet af dagen. Hvis man f.eks. cykler på arbejde er det en god idé med en vandfast mascara eller hvis man har et hårdt fysisk arbejde, så vil man blive glad for en god holdbar foundation.

Det look som der bliver vist i videoen, er tiltænkt til kvinden der har travlt om morgenen og ønsker en naturlig, flatterende udstråling. Makeuppen er let og der er få faldgrupper, så skulle der ske et uheld når den bliver lagt, så er det nemt at rette op på igen!

Contouring guide

Mange af de teknikker som bliver brugt i looket er på sin vis rimelig simple, så derfor vil vi gøre dig lidt klogere på den teknik, vi kalder contouring. Det er en teknik som er blevet brugt i Hollywood siden 40’erne, hvor man ønskede at fremhæve skuespillernes ansigtstræk og det er på samme måde vi bruger den i dag.

Contouring er en teknik som fremhæver dine bedste træk og skjuler det du ikke vil vise.

Gosh har lavet et fantastisk produkt, som hedder Contour’n strobe kit, hvor der er de farver, du skal bruge for at forme ansigtet perfekt. Der er to mørke farver, som bruges til at fremhæve kindben og kæbelinje. Disse farver vil man også bruge langs hårgrænsen for at bløde ansigtet en smule op eller på hver sin side af næseryggen for at gøre næsen smallere. I videoen bruger Linn en skråpensel, men man kan også sagtens bruge en lille pudderbørste eller blushbørste. Det er dog vigtigt at børsten ikke er for stor, for så er de mørke farver svære at styre og man kan ende med at have produktet alle mulige andre steder end tiltænkt.

I paletten finder du også en blush, som er god at lægge lige over den mørke contouring farve for at bløde den mørke farve lidt op. Den sidste farve er en highlighter, som lægges der hvor lyset falder naturligt. Det vil sige øverst på kindbenet, brynbenet, næseryggen og amorbuen (lige over overlæben). Det vil fremhæve den flotte mørke contouring, men også løfte og fremhæve de punkter i ansigtet, som har fået highlighter. Ønsker du en lysere, naturlig og mere cremet highlighter, har Gosh også deres BB Skin perfecting kit, som indeholder to concealer farver og én highlighter.  

Hvad siger vi i videoen?

Hvis der er noget du ikke så let kan høre i videoen, så har vi skrevet ind hvad vi siger her. Så kan du også let finde det igen hvis du mangler noget.

Hej og velkommen til bodylux!

Jeg kunne godt tænke mig at vise jer et nemt og flot hverdagslook, med GOSH produkter, og som i kan se har jeg lagt halvdelen af ansigtet, og nu vil jeg vise jer, hvordan man får det her look.

Det tager ikke særlig lang tid og det er nogle super gode produkter til nogle rigtig gode priser.

Jeg starter med GOSH BB cream. Det er en farvet dagcreme som giver huden fugt og ensartethed. Jeg ligger mest af produktet midt i ansigtet og så blender jeg resten ned imod kæbelinjen.

Derefter bruger jeg GOSH Concealer kit. Jeg tager den midterste farve, da den passer bedst til mig. Den bruger jeg under mine øjne og hvis jeg skulle have en bums eller andet, jeg gerne vil dække.

Derefter tager jeg den hvide highlighter i paletten. Den bruger jeg på mit kindben og på mit brynben.

Prøv lige og se de kindben?! Dem er jeg altså ikke født med.

For at få makeuppen til at holde hele dagen, så bruger jeg GOSH BB Powder. Den matter, og gør også, at de produkter jeg påfører bagefter, blender meget bedre.

Nu tager jeg GOSH contour paletten, og der bruger jeg den mørke farve til at markere mine kindben, og så bruger jeg den også langs hårgrænsen for at give glød til ansigtet. Jeg bruger også den mørke farve langs kæbelinjen, så man ikke så godt kan se dobbelthagen.

Nu bruger jeg lidt af blush farven i paletten, og den ligger jeg på kinderne og mellem contouring og highlighteren, for at bløde kontrasterne en smule op.

Nu skal vi i gang med brynene og der bruger jeg GOSH Brow Kit. Jeg bruger skråpenslen, som er i paletten og jeg starter med den mørke farve, som jeg bruger helt ude i halen af brynet, og bruger den også til at optegne formen. Derefter bruger jeg den mellemste farve, og den bruger jeg til at fylde brynet ind med, men også for at blødgøre overgangen fra hud til bryn, ind mod næsen. Jeg slutter af med voksen, bare lige til at sætte hårene og gør også, at farven bliver siddende hele dagen.

Nu skal vi i gang med øjenskyggen, og der bruger jeg paletten med 9 farver, i den der hedder nr. 1. Jeg starter med den her lidt nude blandingsfarve, som jeg ligger langs globelinjen med en blending-brush. Derefter tager jeg en lidt mindre børste og en lidt mørkere farve, og den ligger jeg direkte i globelinjen og blender ind mod øjet, for at markere formen, og det gør også at øjet virker større. Jeg tager også en lille smule og kører langs vippekanten under øjet, for at tætne vipperne. Nu tager jeg en lidt større pensel, som jeg bruger til en lidt lysere farve. Den kommer jeg midt på låget, for at øjet skal virke større. Derefter bruger jeg den helt hvide farve på min lillefinger. Den kommer jeg ind i øjenkrogen og op på brynbenet, igen for at åbne øjet.

Nu tager jeg en sort kohlblyant, og den her, den er vandfast. Den bruger jeg bag vipperne, for at tætne dem og gøre dem kraftigere. Den er rigtig blød at tegne med. Det gør også, at den er nem og blende, hvis man gerne vil have et lidt mere smokey look.

Nu skal vi have mascara på, og der bruger vi en rigtig god længde mascara fra GOSH af. Den giver lange naturlige øjenvipper og har også en lille børste, som er nem at bruge, også selvom man har korte vipper.

Til at slutte af med, skal vi selvfølgelig have noget på læberne, og der har jeg fundet en gloss fra GOSH, i nr. 4. Den er meget naturlig og passer til de fleste looks.

Tak fordi i så med! Vi ses!
Tilbage til oversigten

 

Produkter nævnt ovenover

001 To enjoy in New York
9 Shades
GOSH 9 ShadesLooks til enhver anledning159,95 DKK113,00 DKKLæs mere

Få vores 5 steps hudpleje guide

Lær de vigtigste ting du kan gøre ved din hud, så den har det bedst muligt.

Klik her for at få den gratis guide