•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 69,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk

Efterårsguide

- 01/09/19

Årstiderne skifter, og det samme gør vores daglige hudplejerutine. Når vejret bliver koldere og vi nærmer os efterår, så bliver vores hud mere følsom og tør. Du kan gøre en forskel for din hud, så den undgår at udtørre og blive irriteret, og hvis du starter nu, så vil din hud også være ekstra klar til at modstå det kolde vintervejr.

Simple ændringer kan gøre en stor forskel

Selv med få ændringer i din hudpleje vil du kunne gøre en stor forskel, og du vil hurtigt kunne mærke en forandring. Vi har samlet 3 simple tips til, hvordan du hurtigt kan hjælpe din hud.

Skift til et mildere renseprodukt

Din hud er mere sensitiv og tør om efteråret, og derfor kan det være en fordel at skifte din almindelige rensegel ud med en rensemælk, da den er mere mild for din hud. Ecooking Rensemælk er virkelig lækker! Den renser skånsomt uden at udtørre huden, og så indeholder den økologisk solsikkeolie og økologisk glycerin, der fugter huden. Jeg bruger den selv hele året, da jeg har sensitiv hud, og ikke kan tåle almindelig rensegel, men den her virker beroligende og efterlader min hud med en behagelig fornemmelse.

Fugt, fugt, fugt!

Huden bliver tør og irriteret, når temperaturen falder, og noget af det vigtigste i denne periode er at tilføre mere fugt. Det kan du f.eks. gøre ved at bruge serum under din dag- og natcreme. Submersive Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique har anti-age effekt og virker anti-inflammatorisk, hvilket er perfekt til efterårshud, der har tendens til at blusse op, virke irriteret og rødme. Den udjævner porer og pigmentfejl, så du har det bedste grundlag for en flot makeup - Og så tilfører den en fantastisk glød, hvilket jo bare er en bonus, når vi også får færre solskinstimer.
 


 

Beskyt hænderne

Ligesom ansigtet, så er hænderne også mere udsat og har større tendens til at udtørre. Ecooking håndcreme er økologisk og vegansk, og kan bruges af hele familien. Den reparerer og beskytter din hud på hænderne, da den indeholder økologisk mandelolie, som giver masser af fugt. Jeg har ofte min håndcreme til at ligge ved siden af vasken, da håndvask især er noget, der kan være hård for huden, som i forvejen er tør og sensitiv. Hvis du bruger den efter vask, så fylder du op med fugt og gør hænderne klar til at modstå ydre påvirkninger.


Hvis du vil gøre noget ekstraordinært for dine hænder eller er udfordret af revnet og skadet hud, så har Beauty Pacifique udviklet en håndcreme, der er helt fantastisk. Enriched Hydrating Handcreme lægger et depot af fugt i huden, som bliver frigivet når det kommer i kontakt med vand. Den virker fugtgivende i flere timer og så indeholder den Glycyrrhiza Glabra extrakt, der også giver en lindrende fornemmelse. Konsistensen er let og lækker, så hænderne bliver super bløde uden at virke fedtede. Som en ekstra bonus, kan du også bruge cremen til dine fødder, albuer eller andre områder af huden, der har brug for et ekstra fugtighedsboost. 

 De findes begge i to mindre størrelser, så de er lige til at tage med i tasken - Ecooking Håndcreme på 30 ml og Beaute Pacifique Håndcreme på 50 ml

Tilbage til oversigten

 

Få vores 5 steps hudpleje guide

Lær de vigtigste ting du kan gøre ved din hud, så den har det bedst muligt.

Klik her for at få den gratis guide