•   14 dages returret
  •   Fri fragt ved køb over 69,-
  •   Prisgaranti!
  •   Hurtig levering
  •   Vi sender om 

    00t 00m 00s

Bodylux.dk

Black Friday shoppingliste

- 20/11/19

Nu er vi for alvor begyndt nedtællingen til Black Friday, og i dette virvar af gode tilbud, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Vi har derfor lavet en shoppingliste til jer med produkter, der emmer af kvalitet og forkælelse og som helt sikkert bør komme i kurven til årets største shoppingdag. 


Flotte vipper og bryn til jul og nytår

Med december følger der masser af festlige anledninger, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Full Lash Serum fra Shiseido er et serum, der får dine øjenbryn og vipper til at vokse hurtigere og blive længere. Hårets cyklus bliver forlænget, så det får længere tid til at vokse, inden det naturligt falder af. Derfor opnår man lange, flotte bambivipper og fyldige øjenbryn, der passer perfekt til årets store fester! 
 

Den smukkeste julegave fra Clarins

I år har Clarins lavet den smukkeste toilettaske med 3 produkter, der passer perfekt som både julegave eller værtindegave. Produkternes fokus er masser af fugt, og de egner sig til alle hudtyper i det kolde, hårde vintervejr. Man får et hudplejeprogram, der plejer fra top til tå; der er nemlig både en Body Lotion, Body Scrub og Håndcreme. Som en bonus kommer de i en skøn, feminin toilettaske, som kan bruges til makeup og hudpleje. Et perfekt gavesæt til at lægge lige under juletræet.En velduftende og unik julegave

En sikker vinder på årets shoppingliste er denne lækre duft fra Escentric Molecules. Molecules 01 er en unisex parfume, der reagerer på kroppens varme, og derfor skaber en unik effekt og duft alt efter hvilken person, der har den på. Den behagelige og fløjlsbløde fornemmelse af trænoter vil løbenede forsvinde, for så at dukke op igen som en glædelig overraskelse i helt op til 10 timer. En gave der vil glæde dig selv og dine omgivelser igen og igen!

Kalendergave til manden, så håret sidder perfekt til jul!

Molding Clay American Crew en lækker lervoks, der giver et naturligt, stærkt hold og en medium glans. Den indeholder bivoks og er perfekt til julens fester, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af frisuren og stylingen skal holde. Den er velegnet til kortere længder, hvor den giver en fed struktur uden at klistre eller gøre håret stift.  Voksen er ikke tilsat kunstig parfume, men kun naturlige olier, så den ikke lugter syntetisk, men har en mild, neutral duft af naturlig appelsin, pebermynte og lime. Uden at afsløre for meget, så kan vi godt love, at den kommer ud til en vild black friday pris.


 Forkælelses til den vinterramte hud

Den prisvindende Skin Protectant fra Elizabeth Arden beroliger irriteret hud og giver masser af fugt i helt op til 8 timer! Cremen er universiel, og kan bruges til alt fra tør, ru hud til formning af bryn, fugt til neglebåndene osv. En fantastisk hudcreme, der er perfekt efter en tur ude i kulden, hvor den hurtigt vil trænge ind og pleje og reparerer. Et sikkert hit til kvinden, der gerne vil passe lidt ekstra på sin hud og skal forkæles lidt ekstra. 


Den absolutte ​favorit

Anti-age cremen fra Beaute Pacifique er en vidunderlig klassiker, der både behandler og forebygger uren hud og acne og kan bruges til både ung og moden hud. Mange får med tiden ar og strækmærker og her går Super 3 boosteren virkelig ind og reparerer og reducerer, så huden fremstår pæn og velplejet. Den er et af markedets kraftigst virkende anti-age cremer, så her er virkelig et produkt, hvor du får meget for pengene. Den trænger dybt ind og forstærker og styrker huden, så den føles behagelig og velplejet. 

   

100% vegansk anti-age serum

Produkterne fra Ecooking er intet mindre end fantastiske. Super Serum er god til dig, der er 35+, da den virker opstrammende og mindsker fine linjer og rynker. Hemmeligheden er blandt andet hexapeptide 8, der er et vidundermiddel indenfor anti-age hudpleje og er et af de mest effektive ingredienser, du kan give din hud, hvis du ønsker at bekæmpe alderstegnene. Om vinteren er det en god ide at bruge serum inden dag- og natcreme, da den giver det ekstra, som huden har brug for, når vejret ændrer sig, samtidigt med at den fungerer som en problemknuser med fokus på de udfordringer din hud har. Med Super Serum får du et naturligt, økologisk produkt, der er 100% vegansk og tilfører masser af fugt, næring, glød og har en ekstremt høj anti-age virkning. Dette må være årets julegave til din hud,


 

 
Tilbage til oversigten

 

Få vores 5 steps hudpleje guide

Lær de vigtigste ting du kan gøre ved din hud, så den har det bedst muligt.

Klik her for at få den gratis guide